CV

 

om meg

Har jobbet i snart 30 år som kokk og baker noen år før det. Etter endt læretid som kokk jobbet jeg litt rundtomkring i Norge og noen år i Spania hvor jeg var med på åpning og drift av en ny restaurant. I Oslo har jeg vært med på å bygge opp mange spennende restauranter og lært mye om drift og økonomi.

Nå er jeg åpen for nye utfordringer gjerne innen for administrasjon, men også oppdrag innen catering og kantine. Deltid/fast/oppdrag alt er av interesse.  

2019 -

BI - kurs i Bedriftsøkonomisk Analyse, Finansregnskap og regnskapsanalyse, Personalledelse

2019 -

Jobber som utleie kokk i eget firma, tar gjerne vikar oppdrag - store og små! 

siden 2006   Kontoransvarlig Roberto Vasquez AS, hos, Roberto Hairdressing, Oslo, en liten jobb som utføres innimellom
2006 - 2018 

Driftssjef/kjøkkensjef KjellToresMat AS, ansvar for booking, kundekontakt, innkjøp, menyutvikling, produksjon og gjennomføring av cateringer, matkurs, konsulentoppdrag, selskaper, lærlinger og personale. Planlegging og gjennomføring av "pop up" restauranter i utlandet, England, Usa, Kina, Frankrike og Spania

2003 - 2006

Kjøkkensjef The Pepperrom, Marbella Spania, Med fra oppstarten med utvikling av kjøkken, menyer, personale
2003 - 2000 Freelance for eget selskap Rico Catering Belgum
Sous Chef restaurant Oppe/Nede, Oslo
Ass.Kjøkkensjef restaurant Fogo, Oslo
Foodstylist ulike reklame oppdrag
Undervist kokkeelever for Lærlingekompaniet, Oslo
2000 - 1998 Kjøkkensjef Bar og Restaurant, med fra oppstart med utvikling av kjøkken, menyer, lærlinger og personale, Oslo
1997 - 1995 Sous Chef Restaurant Arcimboldo, Kunstnerneshus, Oslo 
1995 - 1994 Sous Chef Julius Fritzner, Grand Hotel, med fra oppstarten, med utvikling av kjøkken, menyer og lærlinger, Oslo
1994 - 3 mnd Sous Chef, Restaurant Solsiden, Oslo
1994 - 4 mnd Kokk Morrisson Hotel, restaurant, Mallorca, Spania
1994 - 3 mnd Sous Chef Nyvågar Rorbu hotel, "oppstarts hjelp", Kabelvåg
1993 - 4 mnd Sous Chef sesongarbeider, Elveseter Turisthotel, Bøverdalen, Lom
1994 -1991 Kokkelærling og kokk Restaurant Kastanjen, Oslo
1991 - 1990 Kokkelærling Hotel Royal Christiania, Oslo
1990 - 1 mnd Servitør sesongarbeider, Wadahl Høgfjellshotel, Gålå
1990 -1989

Kokkelev Drammen Yrkeskole

1990 - 1989
Ass.bestyrer Mjøndalen Gjestegiveri
1989 -1982 Bakerlærling og Baker Klausen & Sønn, Krokstadelva
Har utgitt følgende bøker :

2002

Utgivelse av SUKKERBAKER'N på oppdrag fra Lærlingekompaniet.

2007

Utgivelse av Den Lille Vinaigrett & Dressingboken, en elegant og praktisk bok i A6 format, inneholder alle de gode oppskriftene på vinaigretter og dressinger som du "bare må ha"!

2009

Utgivelsen av SJEKK DE  BRØ'A! en annerledes brødbok, Smekkfull av gode oppskrifter på pålegg, brød og gode historier på klassiske brødmatretter.

2013

Utgivelse av Den lille juleboken, en guide til hjemmelaget julemat. En bok på størrelse med et julekort med med et innhold som en overdådig julemiddag. En tidløs bok som aldrig går av mote så lenge vi pynter juletrær

2018

Utgivelse av Norwegian Tapas, laget fordi vi hadde lyst og fordi en kunde ville ha.