Menyer og oppskrifter

Her vil det komme menyforslag og oppskrifter......

    

TAPAS

Tapas er en fantastisk hyggelig måte å spise på og disse nydelige små godbitene er et naturlig tilbehør til øl, vin eller kanskje mer naturlig; et glass sherry! Ønsker du å servere dine gjester noe som ikke er en stor middag, hvor det ikke er nødvendig med full oppdekning? Da er tapas det rette valget. Ta kontakt så sender jeg deg min liste over tapas retter. 

 

SELSKAP

Skal du holde selskap hjemme og kunne tenke deg å hygge deg sammen med dine gjester istedenfor å slite over grytene mens dine gjester nyter av ditt arbeid? Sammen lager vi en meny etter dine ønsker om det er grill, buffet, eller en meny med tre eller flere retter. Send meg dine ønsker til innhold i menyen så setter jeg sammen noen forslag. 

 

SMØRBRØD

Brødmat har de fleste av oss vokst opp med og en god brødblings er alltid deilig. Men når det skulle være litt fest og høytid over det hele var det snitter og smørbrød som kom på bordet. Sandwicher er jo i grunnen nesten det samme, men her er det mer brød og mer pålegg. Uansett hva du måtte ønske så kan vi fikse herlige brødretter til de fleste anledninger.  Brødboken, Sjekk de brø'a!, en god kilde til inspirasjon, gå til Bøker og klikk på linken så får du boken tilsendt.  

 

BESTILLING

Send din forespørsel i en e-post til This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.